Корзина порожня
Мінімальна сума замовлення для доставки або відправлення - 500 грн.

roshentrade.com.ua / Цукерки вагові / Цукерки Монблан з шоколадом і сезамом Рошен 1 кг
Арт: 0150464

Цукерки Монблан з шоколадом і сезамом Рошен 1 кг

Цукерки з шоколадно-горіхового праліне зі смаженим кунжутом, декоровані чорним та білим шоколадом
Акція!
Знижка 8%, ціна вказана зі знижкою



Немає в наявності
Інформація про товар
Цукерки Монблан з шоколадом і сезамом Рошен 1 кг
Конфеты Монблан с шоколадом и сезамом Рошен
Цукерки з шоколадно-горіхового праліне зі смаженим кунжутом, декоровані чорним та білим шоколадом.
Тип:

Цукерки пралінові в шоколадній глазурі

Конфеты пралиновые в шоколадной глазуре

Вага упаковки:1 кг
Мінімальна кількість у замовленні:1
Кількість в ящику:4 кг (1 кг * 4 пак)
Харчова (поживна) цінність 100 г продукту, г:білків - 7,7; жирів - 39,5; вуглеводів - 44,4
Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту:2389 кДж (574 ккал)
Термін придатності:12 місяців
Умови зберігання:при температурі (18±3)°С та відносній вологості повітря не вище 75%
Торгова марка:Roshen
Виробник:ПрАТ Вінницька кондитерська фабрика, ROSHEN
Склад: цукор, шоколад 19,7% [цукор, какао терте, какао-масло, еквівалент какао-масла (негідрогенізована олія ши), емульгатори (соєвий лецитин, Е476), ароматизатор ванілін], еквівалент какао-масла (негідрогенізовані пальмова олія, олія ши, олія ілліпе), ядра мигдалю смажені терті 7,9%, вершки сухі, какао-порошок зі зниженим вмістом жиру, кунжут смажений 5,7%, какао-масло, жир молочний, молоко сухе незбиране, молоко сухе знежирене, емульгатор соєвий лецитин, кориця, ароматизатори. Мінімальний вміст какао-продуктів в шоколаді – 48%. МІСТИТЬ РОСЛИННІ ЖИРИ У ДОПОВНЕННІ ДО КАКАО-МАСЛА. Білий шоколад (9%): мінімальний вміст какао-масла - 34%. Може містити фундук, арахіс, яєчні продукти, глютен (пшеничний). Поживна цінність на 100 г/g продукту: енергетична цінність – 2389 кДж/kJ (574 ккал/kcal); жири – 39,5 г/g; з них насичені жири – 20,5 г/g; вуглеводи – 44,4 г/g; з них цукри – 41,5 г/g; білки – 7,7 г/g; сіль – 0,08 г/g. Зберігати за температури (18±3)°С і відносній вологості повітря не вище 75%.
0