Корзина порожня
Доставка здійснюється від 1000 грн.

Крекер Хрустик Roshen


Прочитать на русском

Що таке крекер

Це тонке сухе печиво, яке зазвичай виготовляється з пшеничного борошна. 

 

Цей легкий та бюджетний снек своєї популярності набув завдяки зручному формату та універсальності смаків. Це чудовий варіант як для посиденьок з чаєм та кавою, так і для прогулянок, перекусів, пікніків та гучних вечірок у великій компанії.

 

Крекери можна куштувати як самостійну закуску або в якості доповнення до інших продуктів, зокрема таких як сир, шматочки м'яса, соуси, джеми, вершкове чи арахісове масло. Крекери, що не мають вираженого смаку, інколи використовуються для позбавлення відчуття смаку при дегустації продуктів, вживаючи їх між різними зразками. Також їх можна кришити та додавати до супів або інших страв.

 

Ранні версії крекерів можна знайти серед древніх коржів різних народів світу, таких як лаваш (тонкі коржі з пшеничного борошна з районів південного Кавказу та Західної Азії), піта (плаский прісний хліб з пшеничного борошна поширений на узбережжі Середземного моря та на Близькому Сході), маца (традиційний прісний хліб із пшеничного борошна єврейської кухні), флатбрьо (традиційний норвезький прісний хліб з ячмінного борошна), хрусткі хлібці (переважно житні крекери північноєвропейських країн), пападам (коржі з сочевичного борошна в регіонах Індії та Непалу), смажений рисів'яник (японське сухе печиво).

 

Сучасний крекер готується із пшеничного борошна та олії. Він зазвичай має пухирчасту поверхню й пористу крихку структуру. У виготовленні крекерів залежно від сорту можуть додаватись дріжжі або хімічні розпучувачі, молоко, меланж, цукор, кмин та інші продукти. 
Традиційні візерунки з дірочок з'являються у крекерів, коли при виготовленні вже розкатане тісто проколюється в багатьох місцях для запобігання утворенню великих повітряних карманів під час випікання.
Загалом виготовлення крекерів відрізняється від печива. Вони мають шарувату суху структуру, в той час як до складу печива окрім цукру та хімічних розпушувачів можуть додаватись також яйця та інші інгредієнти, що роблять рецептуру наближеною до пирогів.

 

 

 

 

Хрустик з маком - це класика крекерів від Рошен.

 

Він має збалансований дещо солодкуватий ніжний смак, завдяки чому чудово підходить до чаю або для самостійного перекусу. У складі крекеру міститься 3% макових зерен, що надає печиву "наркотичний" смак. Крекер на стільки приємно куштувати, що варто лише відкрити пачку і стає складно зупинитись. Традиційна для цього крекера форма - це 3 об'єднаних ромба, глянцева золотиста поверхня з безліччю макових зернят, злегка жирнувата на дотик.
Доречі, на сьогдні це єдиний в Україні крекер з маком!

 

Випускається в упаковках по 180 та 360 грамів. 

Крекер Хрустик з маком Рошен 180г та Крекер Хрустик з маком Рошен 360г

Хрустик з маком Рошен 180/360г, Хрустик с маком Рошен 180/360г

 

Також його можна знайти у групі Печиво і крекер вагові в ящиках по 5 кілограмів.

Крекер Хрустик з маком Рошен 5кг

 

 

Хрустик зі свіжою цибулею - один з найпопулярніших смаків.


Унікальний смак крекер отримав завдяки використанню свіжої цибулі. Тісто на 19,7% складається зі свіжого цибулевого пюре. При цьому зберігається повітряна текстура печива. Виражений смак та аромат цього печива важко порівняти з крекерами на цибулевому порошку, який зараз використовують усі виробники. А солонуватий смак печива додає грайливості та молодіжного духу.

 

Випускається в упаковці по 180 грамів.

Крекер Хрустик зі свіжою цибулею Рошен 180г

Крекер Хрустик зі свіжою цибулею Рошен 180г

 

Доречі, у складі Хрустиків немає пальмової олії.

 

Прочитать на русском

 

Залишились запитання?

Звертайтесь за тел. ☎ +38 (044) 498-6689 ☎ +38 (067) 462-5559, e-mail info@roshentrade.com.ua або напишіть нам у чат.

 

Умови доставки та оплати 

Відповіді на поширені запитання 

 

0