• crazy-bee-gummi-2
  • shooters
  • cola-pop
  • roshen-deluxe-toffee
  • lemons-roshen
  • assortment_romantic_milk
  • coockie_zodiak_voyage
  • krock_choko_milk
  • coockie_do_snidanky_roshen
  • esmeralda-new
  • gostro
  • find-us-on-facebook-roshentrade

Цукерки Fudgenta

18.01.2016, 17:29

 

Fudgenta - цукерки типу "ірис" з молочно-тираженої маси.

 

ФАДЖ (fudge) — назва ірису з молоком в англомовних країнах.

 

Ця маса отримується при уварюванні згущеного молока з цукром, патокою та жиром без використання барвників.

 

Fudgenta – це ніжний молочний смак та м'яка структора корпусу цукерки, що тане в роті.

 

Цукерки з молочно-тираженої маси "FUDGENTA"

 

Поживна (харчова) цінність 100г продукту: білків - 3,0 г; жирів - 13,0 г; вуглеводів - 76,0 г.
Енергетична цінність 100 г продукту: 1820 кДж (430 ккал).
Зберігати при температурі (18±3)°С та відносній вологості повітря не вище 75%.
Термін придатності цілих 18 місяців!

 

 

Такий тривалий термін зберігання забезпечується завдяки:

  • високому вмісту в цукерці молока та жирів, а також більш якісних інгредієнтів
  • більш дбайливому режиму виробництва цукерок без надмірного пересущування
  • якісній індивідуальній обгортці типу "носок" з паперу та парафінованої підгортки, що дозволяє зберегти цукерку м'якою ще довше.