Корзина порожня
Знижки оптовим покупцям

Какао європейської якості від ROSHEN


          Впродовж багатьох років какао-порошок ТМ "Мрія" зарекомендував себе як якісний та затребуваний продукт. Він має:

  • виражений шоколадний аромат;
  • м'який смак дитинства, схожий на розтоплений шоколад;
  • насичений коричневий колір;
  • дуже дрібний помел.

 

          "Але це ще не все...", - подумали фахівці з Roshen і прислухались до досвіду та побажань вмілих господинь.


          Сфера застосування какао-порошку значною мірою визначається його жирністю. Тому склалась певна класифікація какао за цим показником. Що більше у ньому какао-масла, тим він смачніший та ароматніший. 


          Знання європейського ринку та думки споживачів було вкладено у новий какао-порошок під брендом ROSHEN з двома рівнями жирності.

 

Какао-порошок Roshen Instant 11% 100г

 

          Какао-порошок Roshen INSTANT - 10-12%, так званий знежирений. Дрібніший помел какао-порошку дозволяє йому краще розчинятись у воді та молоці. 


Цей какао застосовується переважно в якості сировини для приготування кондитерських виробів (глазурі, шоколадної пасти, начинки для різних солодощів), у хлібопекарської промисловості в якості ароматизатора та фарбника випічки. Також какао-порошок зі зниженою жирністю є смаколиком для людей, які дотримуються дієти, але при цьому не готові відмовитись від улюбленого продукту.

Какао-порошок Roshen Instant 11% 100г

Какао-порошок Roshen Holland 22% 100г

 

          Какао-порошок Roshen HOLLAND - 20-22%, так званий жирний. Це європейська якість сировини та високі стандарти какао-порошку.


Какао-порошок з вмістом жиру 20-22% використовується у якості сировини для виготовлення кондитерської глазурі, наповнювачув для бісквітів, гарячого шоколаду, вишуканих десертів, присипки для цукерок та ще купи творчих ідей майстрів-кондитерів.

Какао-порошок Roshen Holland 22% 100г

 

          А ще новий какао-порошок має упаковку з ziplock-ом, що дозволяє краще зберігати заявлену якость продукту.

 

 

          І насамкінець невеличкий бонус від майстрів ROSHEN та МРІЯ:

 

          Рецепт - Какао з маршмеллоу

 

Інгредієнти:

  • 250мл молока;
  • 15г (5-6 чайних ложок) какао (10-12%);
  • 250мл 11% вершків;
  • 1/2 чайної ложки кориці;
  • 3 чайні ложки згущеного молока;
  • 2 столові ложки маршмеллоу.

 

Приготування.
Підігріти молоко та вершки в маленькій картрулі, але не доводити до кипіння. Додати какао, розмішати вінчиком до появи піни. Додати згущене молоко, збити вінчиком, слідкувати, щоб суміш не закипіла. Варити ще 2-3 хвилини, щоб напій був однорідний. Напій зніти з вогню, перелити в чашки, додати корицю, прикрасити маршмеллоу.

 


          Рецепт - Шоколадний десерт Брауні

 

Інгредієнти:

  • 200г цукру;
  • 160г вершкового масла;
  • 10г ванільного цукру;
  • 70г какао-порошок;
  • 2 шт. яйця курячі;
  • 75г муки пшеничної;
  • 1/4 ч.ложки солі.

 

Приготування.
Розігрійте духовку др 170 градусів. Форму для випікання застеліть пергаментом. Змішайте у невеликій ємності сіль, цукор, какао-порошок та вершове масло. Розігрійте отриману суміш на водяній бані. Постійно перемішуйте суміш протягом 5хв. до отримання однорідної маси. Додайте ванільний цукор та курячі яйця і гарно перемішайте. Тепер додайте просіяне пшеничне борошно та замісіть тісто. Отримане тісто помістіть у форму для випікання та сформуйте десерт на ваш розсуд. Випікати потрібно протягом 20-22 хв., готовність можна перевірити за допомогою зубочистки. Готовий десерт розрізати на прямокутні шматочки та прикрасити цукровою пудрою.


Смачного!

 

 

          Нагадуємо, що мінімальна сума замовлення складає 500 грн. Доставку в межах м. Києва і лівобережної частини Київської області ми здійснюємо безкоштовно. Детальніше з умовами доставки та оплати можна ознайомитись тут.

          Постійних клієнтів та оптових покупців чекають приємні знижки. Подробиці дізнайтесь у менеджера за тел. ☎ +38 (044) 498-6689 ☎ +38 (067) 462-5559, або за адресою info@roshentrade.com.ua.

 

0